«Κίνδυνος» για Keith των Μπλάκχοκς

Θα απολογηθεί ο αμυντικός των Σικάγο Μπλάκχοκς, Duncan Keith, για το βίαιο μαρκάρισμα του σε βάρος του Daniel Sedin και πολλά ακόμα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο αμυντικός των «μαυραετών» προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στον Daniel Sedin των Βανκούβερ Κανάκς. Η αγκωνιά του θα αποσπάσει σίγουρα μεγάλη τιμωρία, η οποία θα επηρεάσει τη δυναμικότητα των εκπροσώπων

της «πόλης των ανέμων» ενόψει των κρίσιμων αγώνων της regular season που ακολουθούν.

Από την πλευρά του, ο Σουηδός κεντρικός επιθετικός απουσίασε ήδη από ένα ματς και η επιστροφή του στους πάγους δεν έχει καθοριστεί. Ταλαιπωρείται, άλλωστε, από συμπτώματα διάσεισης, οπότε είναι αρκετά πιθανό ο δίδυμος αδερφός του, Henrik, να μείνει μόνος για την υπόλοιπη χρονιά των πρωτοπόρων της Northwest.

Άλλη απουσία

Ο Jonathan Toews υποφέρει επίσης από συμπτώματα διάσεισης. Όπως στην παραπάνω περίπτωση, έτσι και σε αυτή που είναι κατά των Μπλάκχοκς, η επιστροφή παραμένει ακαθόριστη και μάλλον ο Toews θα απουσιάσει από την υπόλοιπη σεζόν.

Τσεκάρει ο Yzerman

Τους Jorand Eberle, Taylor Hall και Ryan Nugent-Hopkins υπολογίζει ο Steve Yzerman για την Ολυμπιακή Ομάδα του Καναδά ενόψει των Χειμερινών Αγώνων του 2014. Παρακολούθησε δύο από αυτούς με τη φανέλα των Έντμοντον Όιλερς, αφού ο Hall είναι τραυματίας.

Χωρίς Fedotenko

Δεν θα έχουν τον Ruslan Fedotenko οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς στο αποψινό (ξημερώματα 24/03) ματς με τους Μπάφαλο Σέιμπερς. Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν χώρεσε στο «βαθύ» ρόστερ των πρωτοπόρων της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Εν τω μεταξύ, ο τερματοφύλακας, Henrik Lundqvist, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Σταματάει ο Hasek

Ο 47χρονος τερματοφύλακας, Dominik Hasek, έμεινε χωρίς ομάδα φέτος, αν και θέλησε να παίξει άλλη μία σεζόν στο KHL. Ο έξι-φορές νικητής του Vezina Trophy αποκάλυψε πως θα αποσυρθεί από το άθλημα, αν δεν προσεγγιστεί από κάποια ομάδα μέχρι τον Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα