Καζλάουσκας: «Ισχυρός και δύσκολος ο Παναθηναϊκός»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι έτοιμη για τον αυριανό (11/05, 18.00) αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό με τον Γιόνας Καζλάουσκας να μιλάει για έναν ισχυρό και δύσκολο αντίπαλο.

Ο Λιθουανός τεχνικός της ομάδας της Ρωσίας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και τόνισε αναλυτικά για τον ημιτελικό με τους «πράσινους»: «Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πολύ. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτά που έχουμε παίξει στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες και προπονητές του Παναθηναϊκού είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουν βρεθεί αρκετές φορές μαζί σε Final 4 και έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους. Ξέρουν πώς να παίξουν αυτά τα παιχνίδια και πώς να χειριστούν την πίεση.

Είναι μια εξαιρετική ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή. Δεν περιμένω τον Παναθηναϊκό να είναι ένας εύκολος αντίπαλος, φυσικά όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικά ισχυρός και παίζει ως ομάδα. Οι κύριοι παίκτες τους είναι μαζί εδώ και πολλά, πολλά χρόνια και λειτουργούν με τον ίδιο προπονητή. Αν κοιτάξεις τον Παναθηναϊκό, ποτέ δεν αλλάζει τη μισή του ομάδα, αλλά μόνο δύο ή τρεις παίκτες σε ένα καλοκαίρι, αλλά όχι περισσότερους. Ο πυρήνας αυτής της ομάδας είναι πάντα ο ίδιος».

Keywords
Τυχαία Θέματα