Καζάζης: «Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ»

«Θα κάτσουμε στο τραπέζι με όλους όσους ασχολούνται στην ομάδα για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση», δήλωσε μετά την ήττα από τον Άρη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του μετά από μία ακόμα ήττα εμφανίστηκε για άλλο ένα παιχνίδι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης, που δήλωσε:

«Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ.

Δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι. Θα κάτσουμε στο τραπέζι με όλους όσους ασχολούνται στην ομάδα για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Παλέψαμε μόνο στο πρώτο σετ, στα άλλα δύο δεν κάναμε τίποτα και αυτό με προβληματίζει ιδιαίτερα».

Ο τεχνικός του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη και την εμφάνιση και πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά. Το γεγονός πως έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες με βάζουν στη διαδικασία να προσπαθήσω και πάλι να μοντάρω την ομάδα. Αυτό όμως δεν με προβληματίζει, ούτως ή άλλως όταν σου φεύγουν τρεις βασικοί μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία. Δεν μένει παρά να δουλέψουμε για να βγάλουμε ανάλογα αποτελέσματα και στη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα