Κατσικοκέρης: «Υπήρχε η αίσθηση πως θα σωθούμε»

12:13 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν πίστευαν στον Εργοτέλη πως ο υποβιβασμός είναι τόσο κοντά, όσο πραγματικά βρίσκοταν, όπως δήλωσε ο επιθετικός του κρητικού συλλογου, Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο νεαρός φορ μίλησε στην «ΕΡΑ Σπορ», τονίζοντας πως δούλεψε πολύ για να παίξει στην «Super League», προερχόμενος από τον Πλατανιά, μίλησε για τον Νίκο Καραγεωργίου, αλλά και για την πρώην ομάδα του.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Νίκος Κατσικοκέρης:

Για την μεταγραφή του στον Εργοτέλη: «Δεν έπαιξε ρόλο που ήρθα από μια ομάδα της τρίτης

εθνικής. Δούλεψα πάρα πολύ για να ανέβω επίπεδο και να μην συναντήσω δυσκολίες. Δεν ήρθα στην ομάδα για να είμαι μια αλλαγή και να συμπληρώνω το ρόστερ».

Για τον υποβιβασμό: «Υπήρχε η αίσθηση πως θα σωθούμε. Δεν πιστεύαμε πως θα κινδυνεύαμε και ύστερα θα πέφταμε, όμως όταν βλέπαμε πως δεν παίρναμε βαθμούς καταλάβαμε πως ήταν δύσκολα τα πράγματα. Κομβικό ματς ήταν η ισοπαλία στη Δράμα».

Για το Νίκο Καραγεωργίου: «Ο Νίκος Καραγεωργίου με έφερε στην ομάδα, γνωρίζει την κατηγορία, ξέρει να φέρεται σε ένα νέο παιδί και τον ευχαριστώ γιατί δεν θα ήμουν στη Super League αν δεν ήταν αυτός».

Για τον Πλατανιά: «Η πορεία του Πλατανιά είναι αξιόλογη και κοντράρει μεγάλες ομάδες. Πιστέυω πως μπορεί είναι μέσα στο play offs αλλά δύσκολα θα ανέβει κατηγορία. Μακάρι πάντως να τα καταφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα