Κατσικάρης: «Μας αρέσουν οι προκλήσεις»

Κίνδυνος υπάρχει για την Μπιλμπάο να μην καταφέρει, για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην ιστορία της, να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Η ευχάριστη έκπληξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου, που αν και πρωτάρα έφθασε μέχρι τα προημιτελικά, θα μείνει εκτός στην περίπτωση που η Βαλένθια κατακτήσει το Eurocup. «Δεν είμαστε συμφεροντολόγοι. Πιστεύω ότι θα είναι καλό και για τη λίγκα και για την Ευρώπη όλες οι ομάδες να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα. Το κάθε παιχνίδι που δίνεις στο ισπανικό πρωτάθλημα

έχει ενδιαφέρον. Πρέπει να παλεύεις για τους στόχους σου, γιατί μόνο ένας κερδίζει το πρωτάθλημα. Εμείς, φυσικά, αγωνιζόμαστε για να νικάμε, μας αρέσουν οι προκλήσεις», ανέφερε σχετικά ο Έλληνας τεχνικός των Βάσκων.

Η Μπιλμπάο «συγκατοικεί» αυτή τη στιγμή στην 4η θέση της ACB μαζί με τη Βαλένθια και τη Λαγκούν Άρο. «Θα ήταν ωραία να τερματίσουμε 4οι και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αλλά η Βαλένθια έχει πολύ καλή δυναμική. Ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για την 4η θέση, κάτι που είναι αρκετά μπερδεμένο», πρόσθεσε για τους φετινούς στόχους της ομάδας του ο Φώτης Κατσικάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα