Κατρακυλάκης: «Δικαιούμασταν τη νίκη»

Ο τεχνικός του Ορφέα Ελευθερούπολης, Στέλιος Κατρακυλάκης, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την απώλεια βαθμών με τον Άρη Ακροποτάμου, σε μια αναμέτρηση που η ομάδα του ήταν εμφανώς καλύτερη.

Ο έμπειρος κόουτς ανέφερε πως ο Ορφέας δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής, δεδομένου ότι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στην εξαιρετική απόδοση του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας…

«Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε

τις ευκαιρίες αλλά οι αντίπαλοι μας είχαν τον τερματοφύλακα τους σε πολύ καλή μέρα. Νόμιζες πως έπαιζε ο Χατζηνικολής κόντρα στον Ορφέα, αλλά και αυτά συμβαίνουν στην μπάλα. Εμείς βγάλαμε στο γήπεδο δύναμη, προσαρμοστήκαμε γρήγορα στις συνθήκες του παιχνιδιού που έγινε σε ένα κακό γήπεδο, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια στην φετινή χρονιά».

Ο Κατρακυλάκης έκανε ένα σχόλιο και για τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, στον οποίο η ομάδα του θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τον Άρη Ακροποτάμου…

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Δεν θα έχουμε προβλήματα με απουσίες και αυτό είναι θετικό στην προσπάθεια μας για να πάρουμε το τρόπαιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα