«Καθάρισε» σε δυο λεπτά η Νιούκαστλ

Επιστροφή στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές για τη Νιούκαστλ που επικράτησε με 2-0 της Μπόλτον στο «Ρίμποκ» με τα γκολ της να μπαίνουν μέσα σε δύο λεπτά.

Οι «καρακάξες» είχαν να γευτούν τη χαρά της νίκης από την 11η αγωνιστική και το 2-1 επί της Έβερτον ωστόσο κατάφεραν στη Boxing Day να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία, την ώρα που η Μπόλτον γνώρισε την όγδοη εντός έδρας ήττα της στη σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι

χρειάστηκαν δύο λεπτά, στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού στην έδρα των «Γουόντερερες», για να «καθαρίσουν» και να πάρουν το τρίποντο. Το σκορ άνοιξε στο 69’ με τον Μπεν Αρφά, που είχε περάσει αλλαγή οκτώ λεπτά νωρίτερα, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 71’ ο Ντεμπά-Μπα «σφραγίζοντας» τη νίκη της Νιούκαστλ.

Πλέον η Νιούκαστλ έχει 30 βαθμούς και είναι στην έβδομη θέση, με ένα βαθμό διαφορά από την έκτη Λίβερπουλ, ενώ η Μπόλτον παρέμεινε προτελευταία έχοντας 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από την τελευταία Μπλάκμπερν.

ΜΠΟΛΤΟΝ: Γιασκελάινεν, Νάιτ, Κέιχιλ, Ρόμπινσον, Μπογιάτα, Ρίο-Κόκερ, Μουάμπα (67’ Ιγκλς), Πετρόφ, Μ. Ντέιβις, Ενγκόγκ (76’ Κ. Ντέιβις), Κλάσνιτς (76’ Τουνσάι)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κραλ, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Τέιλορ, Σίμπσον, Καμπαγιέ (88’ Περτς), Τιοτέ, Γκουτιέρεζ, Ομπερτάν (85’ Αμεόμπι), Μπα, Μπεστ (61’ Μπεν Αρφά)

Keywords
Τυχαία Θέματα