«Καθάρισε» πάλι ο Stamkos

05:03 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Μόλις 1:03 πριν την λήξη, ο Steven Stamkos διαμόρφωσε το 3-2 και οδήγησε τους Τάμπα Μπέι Λάιτνγινγκ στο 4-2 επί των Ουάσινγκτον Κάπιτολς.

Άλλωστε, ένα δευτερόλεπτο πριν την λήξη ο πρώτος σκόρερ του NHL άθροισε 58 γκολ με το 4-2 σε ανυπεράσπιστη εστία. Πάντως οι «μπολτς» δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στα play off, κάτι που δεν ισχύει για τους «καπς» που υπέστησαν σημαντικό «πλήγμα» στην Φλόριντα.

Μπορεί να

προηγήθηκαν οι «πρωτευουσιάνοι» με τέρμα του Alexander Shemin στο 12:47 της δεύτερης περιόδου και να ισοφάρισαν με τον Jason Chimera, 3:17 πριν την λήξη της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον Stamkos. Επίσης, ο Dwayne Roloson έκανε 31 αποκρούσεις και διασφάλισε σε σημαντικό βαθμό τη νίκη των «κεραυνών».

Πέρα από τον Stamkos, οι Victor Hedman και Teddy Purcell νίκησαν επίσης τον Michal Neuvirth. O τερματοφύλακας των Κάπιτολς άθροισε 23 αποκρούσεις.

Πλέον, η ομάδα της Ουάσινγκτον έχει 88 βαθμούς και μόλις δύο εναπομείναντα παιχνίδια στο πρόγραμμά της. Οι Μπάφαλο Σέιμπερς, οι οποίοι ακολουθούν στην ένατη θέση της Ανατολής, έχουν δύο βαθμούς λιγότερους, αλλά έχουν επίσης έναν αγώνα λιγότερο. Από την άλλη, οι Λάιτνινγκ συμπλήρωσαν 81 βαθμούς και «ανέβηκαν» στην 10η θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

{youtube}7Hn5AMHdLDc{/youtube}

{youtube}D1DxpXLBdHw{/youtube}

{youtube}zCLQDztV4Jw{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα