Καταγγέλλει ο Παμβοχαϊκός

17:47 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Με τη διαιτησία του Καραμπέτσου τα είχαν χθες οι άνθρωποι του Παμβοχαϊκού, θεωρώντας τον υπαίτιο για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – καταγγελία των ανθρώπων της ομάδας βόλεϊ του Παμβοχαϊκού για τη διαιτησία Καραμπέτσου στον προημιτελικού του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός καταγγέλλει τη διαιτησία του προημιτελικού

Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί το ανθρώπινο λάθος, να γίνεται ταυτόχρονα τιμωρός, καταδικάζοντας την προσπάθεια ενός συνόλου ανθρώπων (αθλητές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, τοπική κοινωνία και έναν ολόκληρο Νομό). Ευχαριστούμε τους διαιτητές της αναμέτρησης για την επιβράβευση των προσπαθειών μας. Έως πότε στην Ελλάδα η αδικία θα εξακολουθεί να είναι προνόμιο των "μικρών"; Ας καταλάβουν ορισμένοι πως όλες οι ομάδες έχουν όνομα και ιστορία. Δεν διαχωρίζονται σε ανώνυμες και επώνυμες, όπως ελέχθη επώνυμα από κάποιους που φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν με τις αποφάσεις τους. Ας κρατήσουν το βίντεο του αγώνα για να διδάσκουν την αδικία και ενδεχομένως να καμαρώνουν για τα κατορθώματά τους.
Το Δ.Σ. του ΤΑΑ ΓΑΣ Παμβοχαϊκός»

Keywords
Τυχαία Θέματα