Καταγγέλλει Μανιό ο Κρόνος

Έξαλλοι με τη διαιτησία του Μανιού στην αναμέτρησή τους με τον Κεραυνό Αιγίου είναι στον Κρόνο Ιωαννίνων.

Οι νεοφώτιστοι εξέδωσαν ανακοίνωση/καταγγελία, κάνοντας λόγο για έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος τους, ενώ ζητούν την εξαίρεση τόσο του Μανιού όσο και του Ζαγορίδη από τους επερχόμενους αγώνες τους. Αντίθετα, εξαίρουν τον κομισάριο Ανδρίτσο.

Η ανακοίνωση/καταγγελία: «Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τον αγώνα της ομάδας μας με τον Κεραυνό Αιγίου, και νιώθοντας απίστευτη οργή για το έγκλημα που έγινε σε βάρος της ομάδας μας, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τον διαιτητή

του αγώνα κ. Μανιό. Δεν θα μπούμε σε καταγραφή των φάσεων και των σφυριγμάτων ή μη σφυριγμάτων (το video θα αναρτηθεί στο site της ομάδας και είναι στην διάθεση της ΚΕΔ), μπορούμε όμως να αναφέρουμε χαρακτηριστικά πως το Αίγιο εκτέλεσε 34 ελεύθερες βολές ενώ τα Γιάννενα μόλις 12(!), ενώ στο σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι δεχτήκαμε τρεις τεχνικές ποινές και μία αποβολή παίκτη (όλες από τον κ. Μανιό).

Δεν θα μπούμε επίσης στη λογική να ζητήσουμε τιμωρίες των διαιτητών κ.λπ., θέλουμε όμως να τονίσουμε την ανεπάρκεια των διαιτητών του αγώνα κ.κ. Ζαγορίδη και Μανιού, και να ζητήσουμε να μην ξαναχρησιμοποιηθούν στο μέλλον σε αγώνες του σωματείου μας. Καλό βέβαια θα είναι να μην ξαναχρησιμοποιηθούν σε κανέναν αγώνα, διότι είναι ικανοί να προξενήσουν ανάλογο κακό και σε άλλες ομάδες.

Πρέπει όμως να ξεχωρίσουμε τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε ο α’ διαιτητής κ. Ζαγορίδης να κρατήσει το παιχνίδι, αλλά αν και πρώτος διαιτητής παρασύρθηκε στη μετριότητα από τον πολύ κακό διαιτητή κ. Μανιό, ο οποίος από ένα σημείο και μετά λειτουργούσε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, όπως επίσης πρέπει να αναφέρουμε και την προσπάθεια που κατέβαλλε ο κομισάριος του αγώνα κ. Ανδρίτσος στην ομαλή ολοκλήρωση του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα