Κατά της ομοσπονδίας η Γαλατά

18:11 2/1/2012 - Πηγή: OnSports

Η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ έκανε έκκληση στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να μην αλλάξει το νόμο σχετικά με τους υποβιβασμούς των ομάδων που ήταν στα στημένα.

Αρκετές είναι οι ύποπτες ομάδες στην Τουρκία σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών. Εφόσον αποδειχθεί ότι έχουν εμπλακεί σε αυτά, τότε άμεσα θα υποβιβαστούν βάσει νόμου.

Από την πλευρά της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, σκέφτεται να αλλάξει το νόμο για να μην συμβεί αυτό, με την Γαλατάσαραί να εκδίδει ανακοίνωση κατά αυτής της ενέργειας, καθώς οι Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ

είναι ύποπτες.

«Προειδοποιούμε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να αποφύγει αυτές τις σκέψεις και να αφήσει τα πάντα όπως έχουν με βάση το νόμο» αναφέρει η ανακοίνωση.

Κάτι που βρίσκει σύμφωνους τους φίλους της Φενέρμπαχτσέ! «Το να αλλάξει ο νόμος θα βάλει την Φενέρμπαχτσε σε ένοχο κύκλο και δεν θα καθαρίσει από τις κατηγορίες. Θα υπάρχει πάντα η σκιά της αμφισβήτησης. Οι οπαδοί της ομάδας δεν φοβούνται τον υποβιβασμό. Φοβούνται το να μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία με ενοχές», αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα