Καρύτσας: «Πιο βατή θεωρώ την Ιταλία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής πινγκ πονγκ γυναικών Γιώργος Καρύτσας δεν νιώθει ότι απειλείται η ομάδα από την κλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 1013.

«Η κλήρωση είναι πολύ δύσκολη, αλλά με δεδομένο είμαστε μία πολύ νέα ομάδα δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο. Εννοώ ότι ο στόχος είναι η παραμονή, όπως θα είναι γενικά τα αμέσως επόμενα χρόνια σε τέτοιες διοργανώσεις, καθώς με την ανανέωση, που έχει γίνει στην ομάδα, δεν υπάρχει προοπτική για ψηλότερα. Θα κοιτάξουμε λοιπόν, νʼ

αποφύγουμε την τελευταία θέση του γκρουπ και με βάση τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα πιο βατή αντίπαλο θεωρώ την Ιταλία, την οποία νικήσαμε και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» είπε ο Ελληνας τεχνικός.

Εξήγησε επίσης πως: « Η Σερβία αποτελεί σταθερή αξία και πήρε την 11η θέση στην Πολωνία. Η Ουκρανία και η Λιθουανία, που επίσης προέρχονται από την 1η κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εμφανίζονται πολύ δυνατές. Η Σουηδία έχει βάθος στο ρόστερ της και είναι επίσης πολύ αξιόλογη. Το πιο σημαντικό είναι ότι ανεβαίνουμε επίπεδο, συγκριτικά με τη Standard Division της Λίγκας και οι νεαρές αθλήτριές μας θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν πολύ καλούς αγώνες και να πάρουν κι άλλες πολύτιμες εμπειρίες. Περιμένουμε τώρα το πρόγραμμα των αγώνων, πιστεύουμε ότι θα χαρούμε τα παιχνίδια και θα κοιτάξουμε να φανούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα