«Καρδιοχτύπησε» η Αζαρένκα

Παραλίγο να αποκλειστεί η Βικτόρια Αζαρένκα στο Μαϊάμι αλλά την γλύτωσε με 1-6, 7-6, 7-5 επί της Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα και πέρασε στα προημιτελικά του Sony Ericsson Open.

«Σίγουρα δεν σκεφτόμουν το σερί. Αυτό είναι σίγουρο. Στο 1ο σετ ήταν εκπληκτική. Έπαιξα απίστευτο τένις. Έβρισκε όλες τις γραμμές. Ήταν λες και έκλεισε τα μάτια και έκανε το παιχνίδι της ενώ εγώ δεν μπορούσα να ανοίξω τα δικά μου μάτια» είπε η Νο1 στον κόσμο.

Στα προημιτελικά, η Λευκορωσίδα θα αντιμετωπίσει το Νο7 του ταμπλό, Μαριόν Μπαρτολί η οποία νίκησε με 6-1, 6-2 τη Μαρία Κιριλένκο.

Πύρρειος νίκη για τη Βένους Γουίλιαμς στην επιστροφή στα κορτ μετά από 7 μήνες. Η 31χρονη Αμερικανίδα, νίκησε τελικά με 6-7, 6-2, 6-2 την Σέρβα Ανα Ιβάνοβιτς και θα βρει απέναντί της το Νο5 του ταμπλό, Ανιέσκα Ραντβάνσκα η οποία νίκησε εύκολα με 6-3, 6-2 τη 18χρονη Μπλάνκο.
Η Καρολίν Βοζνιάκι επιβλήθηκε της Γιάνινα Βικμάγερ με 7-6, 6-0 και έκλεισε ραντεβού με τη Σερένα Γουίλιαμς στις «8». Η Αμερικανίδα, Νο10 του ταμπλό, απέκλεισε με 7-5, 6-3 την Σαμάνθα Στόσουρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα