Καραμπέτσος: «Δεν μπορούσε κανείς να ελέγξει την κατάσταση»

Ο διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος που επρόκειτο να «σφυρίξει» τον 5ο τελικό Ηρακλή-Φοίνικα Σύρου, έγραψε στην έκθεσή του πως για όσα έγιναν το Σάββατο στη Μίκρα δεν ευθύνονται οι παράγοντες.

Με δηλώσεις του στο Goalnews, αναφέρει: «Νιώθω αηδία, ντροπή και απογοήτευση. Ενιωσα μόνος μου. Προτιμώ κατά 99% να έχω κάνει λάθος, παρά κατά 1% να σκοτώνονταν άνθρωποι. Ηθελα να πετάξω τη σφυρίχτρα και να φύγω. Μετά από 35 χρόνια δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι. Η διοίκηση του Ηρακλή

έκανε ό,τι μπορούσε. Οταν όμως οι παράγοντες φοβούνται τους οπαδούς, τι μπορεί να γίνει; Δεν είμαι αυτός που θα πάρει αποφάσεις και θα πει ποιος φταίει. Σφυρίζω αγώνες για το χόμπι μου και πλέον και για βιοποριστικούς λόγους, αφού είμαι μέσα στους 1.000 που το ΔΝΤ έβγαλε σε εφεδρεία. Δεν έχω καμία όρεξη να τσακώνομαι με κανέναν ούτε να νιώθω φόβο στα γήπεδα του βόλεϊ.

Η αστυνομία έχει ευθύνες, αλλά λυπάμαι κι αυτούς τους ανθρώπους. Ξέρετε γιατί; Διότι και οι ίδιοι οι αστυνομικοί αισθάνονται φόβο. Δεν μπορούσε κανείς να ελέγξει την κατάσταση. Το είδα στα μάτια τους και για αυτό αποφάσισα την αναβολή. Δυστυχώς ο κύριος Μπιτσαξής βγήκε αργά για να πάρει θέση. Οι σύμβουλοί του έπρεπε να τον είχαν ενημερώσει για το τι έπρεπε να είχε αποφασιστεί πολύ νωρίτερα ώστε να μη φτάσει το βόλεϊ σε αυτήν την κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα