Καπέλο: «Στο Euro ο Ρούνεϊ»

Ο Ιταλός τεχνικός έκανε ξεκάθαρο ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα δώσει κανονικά το «παρών» στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Η αποβολή του Γουέιν Ρούνεϊ στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Έτσι τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την UEFA και η συμμετοχή του στους ομίλους του Euro δεν θα είναι εφικτή.

Σύμφωνα με τον Φάμπιο Καπέλο

όμως, αυτό δεν είναι αρκετό για να παρακολουθήσει την διοργάνωση από το σπίτι του. «Οι νέοι παίκτες που έχουμε είναι πραγματικά πολύ καλοί. Αλλά για να δείξουν τι αξίζουν πρέπει να έχουν δίπλα τους παίκτες με εμπειρίες και ο Ρούνεϊ είναι ένας από αυτούς. Κατά την διάρκεια των παιχνιδιών θέλουμε τους ηγέτες», είπε αρχικά.

«Ο Γουίλσιρ είναι απίστευτος γιατί είναι πολύ νέος. Επίσης χρειαζόμαστε την εμπειρία των Τέρι και Φέρντιναντ, αλλά και του Σκοτ Πάρκερ. Χρειάζεσαι τέτοιους παίκτες, μαζί με τον Ρούνεϊ», συνέχισε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τους ποδοσφαιριστές μου. Έχω μεγάλη πίστη σε αυτούς. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στον κόσμο που είναι καλύτεροι από τους Άγγλους. Πρέπει να κάνουμε υπομονή μαζί τους για να δούμε αν όντως μπορούν να σταθούν σε τόσο υψηλό επίπεδο».

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους νέους και τους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Έχοντας όμως τους Γουίλσιρ, Τζόουνς, Γουέλμπεκ και Στάριτζ κάνει την κατάσταση πραγματικά ενδιαφέρουσα. Θα έχουμε μία πολύ καλή ομάδα στο Euro».

Σε ότι αφορά με την παραμονή της ομάδας στην Κρακοβία, τόνισε ότι αντίθετα με το Παγκόσμιο Κύπελλο θα καταλύσει σε ένα και μόνο ξενοδοχείο, τουλάχιστον για την φάση των ομίλων.

«Οι παίκτες που ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πραγματικά κουράστηκαν από τα πολλά ταξίδια. Στα φιλικά πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο κερδίσαμε, αλλά δεν παίξαμε καλά όπως στα προκριματικά», είπε ο Καπέλο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα