ΚΑΠ: «Χρονιά πολλά κόουτς»

Ευχητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής προς το τεχνικό επιτελείο και άλλα μέλη και παίκτες του συλλόγου, την ημέρα του Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Ανήμερα του Αγίου Νικολάου και η ΚΑΠ γιορτάζει τους...Νίκους της! Το τεχνικό δίδυμο...«φωτιά» Νίκου Χατζηπανηγύρη - Νίκου Διδάχου σήμερα φυσικά έχει την τιμητική του, καθώς αμφότεροι οι δύο προπονητές της ομάδας μας έχουν την ονομαστική τους εορτή και εννοείται ότι...δεν γλιτώνουν το κέρασμα!!! Σύσσωμη η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής εύχεται ολόψυχα στο προπονητικό μας δίδυμο

Χρόνια Πολλά, πρώτα και κύρια με υγεία και να φτάσουν με την Αγία Παρασκευή όσο ψηλότερα γίνεται !!!

Οι ευχές μας ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς η Αγία Παρασκευή έχει να...χαίρεται και τον Έφορο του Παιδικού Τμήματος, Νίκο Κριτσαντώνη, στον οποίο το ΔΣ του Συλλόγου και όλα τα μέλη που απαρτίζουν την ΚΑΠ ευχόμαστε εκ βαθέων Χρόνια Πολλά και πάντοτε με υγεία. Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε την επιθυμία μας να ανακαλέσει την απόφασή του για αποχώρηση από την θέση του Εφόρου, καθώς η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος. Την παραμονή του, δε, στην νευραλγική αυτή θέση πέραν του ΔΣ, επιθυμούν οι γονείς και οι παίκτες.

Παράλληλα, να στείλουμε τις ευχές μας και στους αθλητές των Παιδικών Τμημάτων, Νίκο Ζέρβα και Νίκο Αγγέλου, αλλά και στους μικρότερους εορτάζοντες των Ακαδημιών μας. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας Χρόνια Πολλά και πάντοτε επιτυχίες στη ζωή σας!».

Keywords
Τυχαία Θέματα