Κανονικά ο Τσεχ με Τσεχία

Ο Πετρ Τσεχ, αν και έσπασε την μύτη του, θα υπερασπιστεί την εστία της Τσεχίας στον αγώνα μπαράζ εναντίον του Μαυροβουνίου.

Άλλωστε, πριν λίγες μέρες είχε εκφράσει την αισιοδοξία του, ενώ είχε αποκαλύψει την ειδική προστατευτική μάσκα, την οποία φιλοδοξούσε να φορέσει στο κρίσιμο ματς. Πλέον η συμμετοχή του επιβεβαιώθηκε από την ιατρό της εθνικής του, Πετρ Κρέιτσι.

Ο ίδιος, ο 29χρονος τερματοφύλακας της Τσέλσι, δήλωσε ότι δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα όρασης:

«Είναι

λίγο παράξενο, αλλά έπαιζα χόκεϊ επί πάγου μικρός, όποτε έχω συνηθίσει σε αυτές τις συνθήκες. Δέχθηκa αρκετές φορές με δύναμη την μπάλα από απόσταση ενός μέτρου στην προπόνηση και αισθάνθηκα ελάχιστο πόνο. Αν υπολόγιζα τους κινδύνους, τότε δεν θα ερχόμουν εδώ. Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν, αν τραυματιστώ, τότε απλά θα είμαι τραυματισμένος».

Η Τσεχία αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο εκτός έδρας απόψε (11/11), ενώ την Τρίτη (15/11) θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός. Ο νικητής της διπλής σειράς θα προκριθεί στην τελική φάση του EURO 2012.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα