Καλύτερα ο Αφρουδάκης, αναχωρεί αύριο για Καναδά

Ο Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε στο Onsports για την κατάσταση της υγείας του ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα αδύνατα δυνατά κάνει ο αρχηγός για να βρεθεί στο Έντμοντον και να λάβει μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά που ξεκινάει την 1η Απρίλη. Ο Χρήστος Αφρουδάκης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει χθες (26/3)

την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στην πόλη του Καναδά. Χθες το απόγευμα βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου του χορήγησαν ορούς και αύριο θα αναχωρήσει για το Έντμοντον.

«Είμαι καλύτερα και ελπίζω να πιάσω αμέσως δουλειά», δήλωσε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Χρήστος Αφρουδάκης στο Onsports.

Όσον αφορά στο στόχο της Εθνικής που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς, είπε: «Υπάρχει αισιοδοξία. Σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Μπορούμε να κερδίσουμε τις ομάδες που θα βρούμε μπροστά μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα