Καλτέκης: «Εχουμε κουραστεί να προετοιμαζόμαστε»

Ο προπονητής ου Οικονόμου Τσαριτσάνης, Γιώργος Καλτέκης εξέφρασε την γενική κούραση παικτών και προπονητών από την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φως» τόνισε: «Ευελπιστούμε να τελειώσει σύντομα το μαρτύριο αυτό για όλες τις ομάδες, γιατί δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε στόχους. Η αλήθεια είναι πως έχουμε κουραστεί τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την υπομονή που δείχνουν. Προετοιμαζόμαστε τρεις μήνες και έχουμε δώσει δεκατρία φιλικά παιχνίδια».

Για το φιλικό με την Λάρισα

είπε: «Καταρχά να ευχαριστήσω την ΑΕΛ που αποδέχθηκε που αποδέχτηκε την πρόκληση αυτή να αγωνιστεί στο γήπεδό μας, εμείς θέλαμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλό όπως είναι η ΑΕΛ, μια ομάδα Α’ εθνικής και όχι Β’. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ομάδα που η ποιότητα και η αξία της είναι δεδομένες. Από ατομικά λάθη εκτιμώ πως το σκορ πήρε τέτοια έκταση, αλλά το θετικό είναι πως μας δίνεται η ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα