Καλλιθέα: Ελπίζει σε δικαίωση για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών

Σε πλήρη δικαίωση ελπίζει η Καλλιθέα, για την αυριανή (31/05) κλήση της σε απολογία για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, που θα εκπροσωπηθεί νομικά από τον κ. Πρόκο, θεωρεί άδικη την κλήση της και πιστεύει σε πλήρη δικαίωση.

Μάλιστα, από την Καλλιθέα θεωρούν ότι υπάρχει ασυμφωνία ανάμεσα στον Πάνο Μπιτσαξή και τον αθλητικό δικαστή, που φαίνεται στο κατηγορητήριο. Υποστηρίζουν ότι από τη μία πλευρά ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού τονίζει ότι ο αγώνας κρίνεται ύποπτος και ενδεχομένως χειραγωγημένος

για βαθμολογικούς σκοπούς, ενώ στην κλήση για απολογία αναφέρεται ότι ο αγώνας όχι απλά είναι ύποπτος, αλλά απολύτως χειραγωγημένος για βαθμολογικούς σκοπούς.

Από την Καλλιθέα τονίζουν πως: «Τα ερωτηματικά είναι πάρα πολλά, αλλά ευελπιστούμε πως αύριο στην ακροαματική διαδικασία, θα αναλυθούν και θα λάμψει η αλήθεια. Εκείνο όμως που είναι βέβαιο, είναι η δυσφήμιση του σωματείου μας και των διοικούντων.

Το παράδοξο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ότι αντί να επιβραβεύουν, η πολιτεία και οι φορείς της, τους ανθρώπους που έβαλαν ένα λιθαράκι για την εξυγίανση του χώρου, αντιθέτως προσπαθούν να μας εμπλέξουν, να μας συκοφαντήσουν και να αμαυρώσουν τη ιστορία της ομάδας μας. Εμείς, έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, παρόλο που το κατηγορητήριο μας εξέπληξε».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Φαρινόλα συνεχίζει θεραπευτική αγωγή και αναμένεται να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι των play offs ανόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα