Κάλεσμα στον κόσμο η Χαλκίδα

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Χαλκίδας με την οποία καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με τη Δάφνη Ερυθρών.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την δωρεάν είσοδο για γυναίκες, παιδιά και ανέργους, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την εξαιρετική παρουσία στην αναμέτρηση με τον Παναργειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χαλκίδας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Χ. ευχαριστεί όλους του φιλάθλους που βοήθησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο την ομάδα μας στον αγώνα με τον Παναργειακό.
Επί πλέον τους ευαχριστούμε για την υποδειγματική συμπεριφορά τους.

Ενόψη

του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου με την Δάφνη Ερυθρών καλούμε όλους τους φιλάθλους του Α.Ο.Χ. να προσέλθουν μαζικά στο Ενωσιακό Γήπεδο προκειμένου να σταθούν και πάλι δίπλα στην ομάδα μας και να την βοηθήσουν.
Η Διοίκηση της ομάδας σας υπενθυμίζει ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για γυναίκες, για παιδιά έως 12 ετών και για τους άνεργους με επίδειξη της κάρτας, παράλληλα δε, θα ισχύει το μειωμένο εισιτήριο για νέους, φοιτητές και στρατιώτες.

Σας θυμίζουμε ότι το ίδιο βράδυ ( Σάββατο 25-2-2012 ) οι ομάδες του Α.Ο.Χ. έχουν την εκδήλωσή τους κτήμα ΑΜΠΕΛΙΣ. Η παρουσία σας θα είναι τιμή τόσο για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων μας (άνδρες - γυναίκες - παιδιά) όσο και για μας που θα μας δώσει δύναμη.
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα