Κάλεσμα στον κόσμο

Την παρουσία του κόσμου στον αγώνα του Σαββάτου (15/10) απέναντι στη Νέα Κηφισιά ζήτησε η διοίκηση της Δόξας Λευκάδας με ανακοίνωση που εξέδωσε…

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Την ΑΕ Νέας Κηφισίας, αντιμετωπίζει η ομάδα μας, το Σάββατο 15 Οκτώβρη, στις 5:00 στο κλειστό γυμναστήριο, για την 3η αγωνιστική της Α2.

Η Αθηναϊκή ομάδα, αντίπαλος της ομάδας μας και στην Β' Εθνική, τερμάτισε πέρυσι στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 24 νίκες και 6 ήττες. Στην Κηφισιά η ομάδα μας είχε χάσει 57-62 και στην Λευκάδα είχε κερδίσει

70-60. Από την ΑΕΝΚ αποχώρησαν οι Χόμπσον, Ντεφούδης, Παπαδόπουλος, Κούτουλας, διατηρώντας τον βασικό κορμό της ομάδας, ενώ αποκτήθηκαν οι Μοσχοβίτης, Πετροδημόπουλος, Κόκκαλης, Κουκουνιάς, Κολώκας, αποτελώντας ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, κέρδισαν στο Αργος την τοπική ΑΕΚ με 87-59 ενώ την 2η έχασαν στην Κηφισιά από το Λαύριο με 71-76.

Η ομάδα καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας. Η ποιότητα των παιχτών και των δυο ομάδων, αποτελεί εγγύηση για ένα «μεγάλο παιχνίδι», με δυνατές συγκινήσεις.

Διαιτητές του αγώνα οι Μπητής-Γ.Πουρσανίδης-Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης)».

Keywords
Τυχαία Θέματα