Κακιούσης: «Είχε πάρει εντολή ο διαιτητής»

Δριμύ κατηγορώ προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, Ισαάκ Τσακαλίδη και την ΕΠΟ, εξαπέλυσε ο Λευτέρης Κακιούσης.

Το μέλος της νέας διοίκησης του «Γηραιού» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» τονίζοντας πως ο «άρχοντας» της Κυριακάτικης αναμέτρησης είχε πάρει εντολή από την ελληνική Ομοσπονδία να διακόψει το παιχνίδι σε περίπτωση που υπήρχε κάποιο πανό, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε αναρτηθεί το επίμαχο πανό, μέχρι τη στιγμή που διεκόπη το παιχνίδι.

«Είναι

μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας και ειδικά για αυτούς που προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα και τον Ερασιτέχνη. Στο Καυταντζόγλειο έλαβε χώρα ένα περιστατικό το οποίο είδε όλη η Ελλάδα και η ατυχία μας ήταν ότι δεν είχε αγωνιστική χθες. Αλλιώς θα καλυπτόταν και με τους άλλους αγώνες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν αλλάζει η ουσία. Για να φτάσουν σε αυτό το σημείο φταίνε και οι δύο πλευρές. Στην Καλλικράτεια είχε αναρτηθεί το ίδιο πανό και μετά από συνεννόηση πείσαμε τους διαιτητές και ξεκίνησε το παιχνίδι για να μην έχουμε τα αποτελέσματα που είχαμε στο Καυταωτζόγλειο».

Περισσότερα σε λίγο...

 

Keywords
Τυχαία Θέματα