Καϊμακόγλου: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά»

Όλοι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους εκτός από τη σκληρή δουλειά. Οι «πράσινοι» δεν θέλουν να επαναλάβουν την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον Άρη. Αυτό, ακριβώς, τόνισε και ο Κώστας Καϊμακόγλου.

«Ήταν λίγο αναμενόμενο πως θα ήμασταν εκτός ρυθμού» ανέφερε ο Κώστας Καϊμακόγλου για την πρώτη αναμέτρηση με τον Άρη, για να προσθέσει: «Όταν παίρνεις μια άδεια είναι φυσιολογικό αλλά καλό είναι όλοι μας να καταλάβουμε ότι απέχουμε πολύ από

την καλή μας εικόνα, γι' αυτό να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Από εκεί και πέρα, όταν ρωτήθηκε για το σημερινό παιχνίδι με τους «κίτρινους» και το γεγονός ότι ο εξάστερος θέλει να «σκουπίσει» με 2-0 την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τόνισε: «Τι να «σκουπίσουμε»; Εδώ σήμερα (σ σ. προχθές) χάναμε στο πρώτο ημίχρονο», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε. «Μπορεί να κερδίσαμε, αλλά όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παίξαμε καλά και ότι αυτή η εικόνα που είχαμε δεν είναι αυτό που περιμένουμε από μας. Να δουλέψουμε πιο πολύ μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα