Και τώρα… Σπόρτινγκ

Οι Χιούστον Ντάιναμο προκρίθηκαν στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας του MLS, αφού κέρδισαν με 1-0 τους Φιλαδέλφεια Ούνιον.

Άλλωστε, η πρώην… ομάδα του Σέρχιο Κόκε είχε πάρει προβάδισμα με 2-1 από τον εκτός έδρας προημιτελικό. Πλέον, ο σύλλογος του Χιούστον ολοκλήρωσε την πρόκριση του και κόντρα στην Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό των play off και τον τίτλο του πρωταθλητή της Ανατολής.

Το μοναδικό γκολ

του αποψινού ματς σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Μπράιν Τσινγκ, με κεφαλιά, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπραντ Ντέιβις και διαμόρφωσε το 1-0.

Από την πλευρά της, η «ένωση» θα περιοριστεί στην τηλεοπτική παρακολούθηση της υπόλοιπης σεζόν, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευνοϊκή της θέση στην regular season.

Χιούστον Ντάιναμο: Χολ, Μπόσγουελ, Ενόλτ, Ντέιβις, Κάμερον, Μοφάτ, Καμάργκο, Κρουζ (57’ Ουάτσον), Ας, Τσινγκ (81’ Κόστλι), Καρ (91’ Μπρούιν).
Φιλαδέλφεια Ούνιον: Μοντραγκόν, Βαλδές, Καλίφ, Ουίλιαμς, Κάρολ, Μ. Φαρφάν, Γκ. Φαρφάν (67’ Τόρες), Παούνοβιτς (67’ Αντού), Μουάνγκα (66’ Μαπ), Μακίνερνεϊ, Λε Του.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα