Και επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Καγκάβα

12:03 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

«Κόκκινος διάβολος» θα είναι, πλέον, ο Σίντζι Καγκάβα από εδώ και πέρα, καθώς η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε σήμερα (05/06) ότι ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και τη Μπορούσια Ντόρμουντ!

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην αγγλική ομάδα και τον Ιάπωνα μέσο διήρκεσαν αρκετές εβδομάδες, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Βεστφαλούς. Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καγκάβα απομένουν μόνο τα ιατρικά τεστ, κάτι που σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ αποτελεί

απλά μια τυπικότητα. Το κόστος της απόκτησης του 23χρονου άσου από την Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ για την ομάδα του Μάνστεστερ.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ενθουσιασμένη που μπορεί να ανακοινώσει ότι έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, όσο και με τον Σίντζι Καγκάβα, για την μετακίνησή του στον σύλλογο. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί με τα ιατρικά τεστ του παίκτη και την απόκτηση της άδειας εργασίας του. Αυτές οι εκκρεμότητες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν καιρώ», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ, σχετικά με τον 23χρονο άσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα