Και επίσημα άδεια στον Ηρακλή

Οι «κυανόλευκοι» εξασφάλισαν και επίσημα το πολυπόθητο πιστοποιητικό από την ΕΕΑ και την Παρασκευή (14/10) κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Επίσημα… ανακουφισμένοι νιώθουν από σήμερα (12/10) οι άνθρωποι του Ηρακλή, που πήραν και επίσημα το «πράσινο» φως για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή

Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι «κυανόλευκοι» προσκόμισαν και τα τελευταία δικαιολογητικά στην ΕΕΑ, η οποία τους χορήγησε το πολυπόθητο πιστοποιητικό, βάζοντας τέλος στην αγωνία των Θεσσαλονικέων για το μέλλον του τμήματος. Ο Ηρακλής θα ξεκινήσει τις φετινές του υποχρεώσεις στην Α1 την Παρασκευή (14/10) στο Αλεξάνδρειο, στο παιχνίδι μάλιστα που ανοίγει την αυλαία του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε, σήμερα, πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Κατηγορίας Βόλεϊ και στο ΤΑΠ Ηρακλής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα εκχώρησης μέρους της επιχορήγησης, που δικαιούται από την ΕΣΑΠ, στην αρμόδια ΔΟΥ για την τακτοποίηση φορολογικών της εκκρεμοτήτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα