Ηττήθηκαν Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου

Η Αντριάνα Χριστοπούλου και Ειρήνη Παπαγεωργίου γνώρισαν την ήττα στον τελικό του διπλού στο διεθνές τουρνουά γυναικών 10.000 δολαρίων, στο Ρέθυμνο.

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν, έφτασαν κοντά αλλά στο τέλος λύγισαν η Αντριάνα Χριστοπούλου και η Ειρήνη Παπαγεωργίου στον τελικό του διπλού στο διεθνές τουρνουά γυναικών 10.000 δολαρίων «Agkali 10.000 Retirement Homes», στο Ρέθυμνο. Εξάλλου, η Δέσποινα Βογάσαρη αποκλείστηκε στα προημιτελικά του μονού. Το διεθνές τουρνουά θα συνεχιστεί έτσι χωρίς ελληνική παρουσία το σαββατοκύριακο.

Οι Χριστοπούλου, Παπαγεωργίου ολοκλήρωσαν την εξαιρετική εβδομάδα τους κοντράροντας στα ίσα τις Κρέϊσοβα (Τσεχία) και Νίριτς (Κροατία), Νο 1 του τουρνουά στο τελικό του διπλού. Πήραν το πρώτο σετ αλλά έχασαν τον τίτλο στο μίνι τάι-μπρεϊκ με συνολικό σκορ 3-6, 6-3, 10-7.

Η Βογάσαρη ηττήθηκε από την Ισπανίδα Παρίζας Ντίαθ, Νο 5 του με 6-3, 6-2 και δεν μπόρεσε να φτάσει στα ημιτελικά, εκεί όπου αύριο (Σάββατο 28/4) θα αναμετρηθούν: Στις 14:00: Μπάρμπατ (Δανία, Νο 6)-Μαχάλκοβα (Τσεχία) και στις 16:30: Παρίζας Ντίαθ (Ισπανία, Νο 5)–Μποτουσάροβα (Βουλγαρία).

Keywords
Τυχαία Θέματα