Ιτάνζ: «Είμαι περήφανος για την ομάδα»

21:27 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ικανοποιημένος απ’ ότι έχει πετύχει ο Ατρόμητος τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Σαρλ Ιτάνζ.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού πως κανένας δεν περίμενε την πορεία της ομάδας κάτι που κάνει άπαντες περήφανους.

«Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, ωστόσο στην συνέχεια καταφέραμε να ανέβουμε. Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ, παρά το γεγονός ότι είχαμε την υπεροχή. Καταφέραμε να επιστρέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά

δεν μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή», ανέφερε αρχικά ο Σαρλ Ιτάνζ.

Αναφορικά για την εικόνα του Ατρόμητου, δήλωσε: «Έχουμε μικρό ρόστερ, παίζουμε ανά τρεις μέρες και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε πολύ καλά. Είναι θετικό που δεν χάνουμε από τις μεγάλες ομάδες, με εξαίρεση στον τελικό με τον Ολυμπιακό και είναι καλό για τον Ατρόμητο στην συνέχεια».

Τέλος, για τη συνέχεια της ομάδας στα play offs, απάντησε: «Είμαστε περήφανοι από το γεγονός πως η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήριο για το Europa League. Είναι κάτι που δεν το περίμεναν πολλοί στην αρχή και τώρα μας ζητούν όλο και περισσότερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό που έχει πετύχει η ομάδα τη φετινή σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα