Ίσως να μην επιστρέψει ο Peyton Manning

01:46 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο κατά πολλούς κορυφαίος σύγχρονος quarterback, Peyton Manning, ενδέχεται να μην επιστρέψει στην δράση ούτε το 2012 και να διακόψει πρόωρα την καριέρα του.

Ο 35χρονος αθλητής δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την εγχείρησή του στον λαιμό, στην οποία υποβλήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2011. Έχασε μεν ολόκληρη την τρέχουσα σεζόν και οι Ιντιανάπολις Κολτς απέτυχαν παταγωδώς χωρίς τον βασικό τους quarterback, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις είναι ακόμα χειρότερες.

Εντός των επόμενων μηνών, οι Κολτς θα πρέπει να

καταβάλουν 28 εκατομμύρια δολάρια στον Manning, για να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους για την σεζόν 2012-13. Από την στιγμή που δεν έχει δηλώσει ακόμα έτοιμος, η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Για την ώρα ο Peyton και όλο το αμερικανικό φούτμπολ ασχολείται με το Super Bowl της Κυριακής (05/02), αλλά αμέσως μετά το πέρας του τελικού, οι ενδιαφερόμενες πλευρές θα εξετάσουν πάλι το επίμαχο ζήτημα. Το δεδομένο είναι πως τα 28 εκατομμύρια πρέπει να καταβληθούν το αργότερο μέχρι τις 8 Μαρτίου.

Τα σενάρια που προκύπτουν είναι αρκετά. Μπορεί δηλαδή οι δύο πλευρές να διαπραγματευτούν νέο συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχές. Από την άλλη ενδέχεται να τερματιστεί η καριέρα του Manning πρόωρα. Ακόμα μπορεί να δείξει κάποια άλλη ομάδα εμπιστοσύνη στον έμπειρο quarterback, αφού πρώτα μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο της Ιντιανάπολις, στον οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 1998.

Keywords
Τυχαία Θέματα