Ισόπαλοι (0-0) και… αγχωμένοι Βύζας και Φωκικός

Η «λευκή» ισοπαλία μεταξύ Βύζαντα – Φωκικού συνεχίζει να κρατά σε αγωνία αμφότερους για την παραμονή.

Η αυλαία της 31ης αγωνιστικής άνοιξε στο… χωράφι των Μεγάρων το απόγευμα του Σαββάτου (12/05). Όσο, λοιπόν και να ήθελαν ο Βύζας Μεγάρων και ο Φωκικός να παίξουν ποδόσφαιρο και να κατακτήσουν το τρίποντο – παραμονής, δεν τα κατάφεραν. Η ομάδα της Άμφισσας, σίγουρα, νιώθει μεγαλύτερη την πίεση, όμως βάσει της εξέλιξης του αγώνα αμφότεροι αποχώρησαν απογοητευμένοι.

Αυτό γιατί ο Βύζας από το 63’ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής (αυστηρής)

του Βλάχου, με τον Φωκικό να μην δημιουργεί καμία επικίνδυνη φάση όσο είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ οι γηπεδούχοι στο 93’ λίγο έλειψε να πανηγυρίσουν την παραμονή στην κατηγορία, αλλά στο σουτ του Ροβίθη η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του σταθερού Βρονταρά.

Έτσι, η ομάδα των Μεγάρων αναζητά μία ακόμα νίκη για να νιώσει τη θηλιά του υποβιβασμού να χαλαρώνει και ο Φωκικός καλείται να επικρατήσει απέναντι σε ομάδες όπως οι Βέροια, Πιερικός, ΑΕΛ για να μείνει στην κατηγορία…

Βύζας Μεγάρων: Μιχελής, Χάλαρης, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Λίτσης, Νταντάμης, Μωυσίδης, Παυλίδης (82’ Ροβίθης), Χριστοφιλέας, Φαρούκ, Ηλιόπουλος (77’ Μουστάκης).

Φωκικός: Βρονταράς, Χαλούλος, Θωμόπουλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας (92’ Κουρελής), Μπουλούλης, Καλλέργης (88’ Νικόλτσης), Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (72’ Κανελλόπουλος).

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά το ματς του Σαββάτου (12/05).

{coveritlive}d0c1e8eced{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα