Ισοπαλία στο «Ελληνικό»

Κεραυνός Γλυφάδας και ΠΑΟ Ρουφ έμειναν στο 1-1 παραμένοντας χωρίς νίκη και για την δεύτερη αγωνιστική της Football League 2.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού όπου ο Κεραυνός Γλυφάδας φιλοξένησε για την 2η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League 2

τον ΠΑΟ Ρουφ.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και παρέμειναν χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό. Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ο Κοκολάκης στο 29’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι του Νίκου Γκουλή κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τέρμα του Καζάντζη στο 57’ με κεφαλιά, με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να έχει περάσει ως αλλαγή στο 32’ στη θέση του Ταραλίδη.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παγούδης, Πετρόπουλος, Αγκιρίμπα, Τσιάτσιος, Κάμπας, Κολοτούρος, Τσούτσης (32' Φέτσης), Τσαμουρλίδης, Παραράς, Ταραλίδης (32' Καζάντζης), Καραχάλιος.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Στ. Πενταβράκης, Τσαμπ. Πεταυράκης (49' λ.τ Τύρπος) Λιόλιος, Κοκολάκης, Θεοδωρόπουλος, Σπυριδάκης, Μαρτίνος, Βελέτης, Νανιάς, Καπουράνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα