Ισοφάρισαν σε 2-2 οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς

Στα ίσα έφεραν οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς τη σειρά τους με τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς κερδίζοντας τον τέταρτο τελικό της Ανατολής με 4-1.

Παιχνίδι με παιχνίδι, η σειρά γίνεται ακόμα εντονότερη, καθώς τα σκληρά μαρκαρίσματα πολλαπλασιάζονται. Στην προκειμένη οι «διάβολοι» αποδείχθηκαν ανώτεροι στις κρίσιμες φάσεις, άρπαξαν τα διεκδικήσαμε pucks και εκμεταλλεύτηκαν την αστάθεια του Henrik Lundqvist, για να ισοφαρίσουν σε 2-2, πριν επιστρέψουν οι δύο σύλλογοι στο «Madison Square Garden».

Ο

Zach Parise διαμόρφωσε το 3-0 σε power play της τρίτης περιόδου. Ακολούθησε το 3-1 του Ruslan Fedotenko, 5:05 πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά ο Parise διπλασίασε τα τέρματά του, όταν πια ο Lundqvist είχε φύγει από την εστία του.

Μάλιστα ο Martin Brodeur πρόσφερε ασίστ στο 4-1 ολοκληρώνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Συγκεκριμένα ο 39χρονος τερματοφύλακας συμπλήρωσε 27 αποκρούσεις και επιβίωσε χτύπημα στο στήθος, από παλιό του φίλο, τον Mike Rupp.

Στο πρώτο 20λεπτο είχε φτάσει το σκορ στο 2-0, με «κολλητά» γκολ του Bryce Salvador και του Travis Zajac. Ο δεύτερος, μάλιστα, πέτυχε το έκτο του στα playoffs, όσα έχει πλέον και ο Parise.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/05, 03:00) θα συνεχιστεί η σειρά με το κρίσιμο, ως είθισται στα 2-2, πέμπτο ματς. Άλλωστε ο νικητής θα αποκτήσει διπλή ευκαιρία πρόκρισης, ενώ ο ηττημένος θα βρεθεί με την «πλάτη στον τοίχο».

{youtube}HtD0gstv8_U{/youtube}

{youtube}LQ1XZi3q7Vs{/youtube}

{youtube}Ky-isqiLZac{/youtube}

{youtube}r74YKumZSaE{/youtube}

{youtube}7GQAnX1Ygss{/youtube}

{youtube}LeydJZhI-q8{/youtube}

{youtube}DLZGMM-I1fU{/youtube}

{youtube}sJjJOtTqNB8{/youtube}

{youtube}T29-xuAzxoE{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα