Ηρακλής: «Κοινή αντιμετώπιση της αδικίας»

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του ΤΑΠ Ηρακλής με αντιπροσωπείες των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Δημοκρατία-Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Όλες οι πλευρές συμφώνησαν για κοινή αντιμετώπιση της αδικίας που έχει υποστεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώνοντας τις διαδοχικές συναντήσεις το Δ.Σ του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗ

με αντιπροσωπείες των κομμάτων του όλες οι πλευρές συμφώνησαν για κοινή αντιμετώπιση της αδικίας που έχει υποστεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Οι κινήσεις που συμφωνήθηκαν να γίνουν σε όλα τα επίπεδα, από όλους, θα έχουν γνώμονα και μοναδικό στόχο και σκοπό τη δικαίωση του ΗΡΑΚΛΗ και την εφαρμογή των προβλεπόμενων νόμων και ποινών για όλες τις ομάδες.

Οι δεσμεύσεις των κομμάτων θα πρέπει να γίνουν πράξεις από την επόμενη κιόλας ημέρα των επικείμενων εκλογών ασχέτως ποιά παράταξη είναι στην κυβέρνηση και ποιά είναι στην αντιπολίτευση. Όλοι μαζί θα πρέπει να συμπορευτούν ώστε να δικαιωθεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι παρούσα σε όλες τις συζητήσεις και διαβουλεύσεις των αρμοδίων οργάνων δίνοντας την δική της μάχη για το συμφέρον του ΗΡΑΚΛΗ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν παίζει θα έχει στο πλευρό του, τον κόσμο του και ενωμένοι θα προχωρήσουμε στην προσπάθεια αναγέννησης του ΗΡΑΚΛΗ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θέλει χάρες και ούτε παρασκηνιακές συμφωνίες.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πότε δεν ζήτησε ειδική μεταχείριση από κανέναν και ουδέποτε συμβάδισε με ανθρώπους που προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα