Ιούνη το 2ο Grand Meeting των Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού

Η ετήσια συνάντηση των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού που ξεκίνησε πέρσι, θα επαναληφθεί και φέτος, όπως έκαναν γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσαν σήμερα (23/04) το μεσημέρι.

Στην Κορινθία θα… χτυπάει η «καρδιά» της ακαδημίας ρου Ολυμπιακού από τις 15 μέχρι και τις 18 Ιουνίου, καθώς τότε θα διεξαχθεί ο θεσμός της

ετήσιας συνάντησης των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

«Στο δεύτερο Grand Meeting που διοργανώνει η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα μέσα Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του RANCH Σοφικού στην Κορινθία, θα συμμετάσχουν οι Σχολές μας από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι Σχολές θα αντιπροσωπευθούν με αγωνιστικά τμήματα που θα διαγωνισθούν σε τουρνουά ανά ηλικιακό τμήμα. Εκτός όμως από τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, οι νεαροί αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ οι γονείς των παιδιών θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα τριήμερο ξεκούρασης σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Παράλληλα, θα γίνει ο απολογισμός λειτουργίας του δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τη φετινή περίοδο. Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των Σχολών θα ενημερωθούν για τους στόχους, τις ενέργειες αλλά και τις παροχές που θα έχουν από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα