Ιωάννου: «Πολλή δουλειά για την άνοδο»

Το κεφάλι κάτω έχουν βάλει στον Έσπερο ΑΟΠΑ και δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο της ανόδου.

Αυτό παραδέχθηκε, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της πατρινής ομάδας, ο Φώτης Ιωάννου. «Το ότι στόχος είναι η άνοδος δεν χωράει αμφιβολία, όμως επίσης δεν χωράει αμφιβολία ότι για να έρθει χρειάζεται πολλή δουλειά. Η Γ’ Εθνική ήταν και παραμένει ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

-Τι σημαίνει το «τρία στα τρία»;
«Αυτός

ακριβώς που είπες. Έχουμε κάνει τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, απομένουν 19 αγωνιστικές και είμαστε ακόμη στην αρχή».

-Ποιοι είναι οι βασικοί αντίπαλοί σας στο δρόμο για την άνοδο;
«Χωρίς να έχω εικόνα από όλες τις ομάδες, μαζί με εμάς θεωρώ ότι θα διεκδικήσουν θέση στην πρώτη δυάδα Μίλων, Ιωνικός Ν.Φ. και Χολαργός. Καλή και δυνατή ομάδα έχει και ο Κεραυνός, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να μπει σφήνα στην 4άδα».

-Το πρωτάθλημα φέτος θα διεξαχθεί με 12 ομάδες και οι δύο πρώτες θα ανέβουν, είναι λοιπόν μια ευκαιρία για τον Έσπερο ΑΟΠΑ;
«Σαφώς και είναι ευκαιρία, αλλά θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Και όποιος νομίζει ότι θα έχουμε εύκολο έργο κάνει λάθος. Σαφώς και έχουμε καλή ομάδα, όμως τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Πρέπει λοιπόν να δουλεύουμε στο γήπεδο, να λέμε λίγα και να μιλάμε με την απόδοσή μας εντός αγωνιστικού χώρου. Απόδειξη για τις δυσκολίες είναι η νίκη μας επί της Απολλωνιάδας. Θα έλεγα ότι ήταν για εμάς ένα μάθημα χωρίς βαθμολογικό κόστος. Ήταν κέρδος που δεν χάσαμε, αλλά παράλληλα πήραμε και το μάθημά μας».

-Επόμενο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, το σχόλιό σου;
«Πρέπει να νικήσουμε και για να τα καταφέρουμε επιβάλλεται να παίξουμε με σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο αντίπαλός μας, παρότι έχει τρεις ήττες στο ξεκίνημα, είναι ικανή ομάδα, απλώς έχει δώσει δύσκολα παιχνίδια. Χρειάζεται, λοιπόν, προσοχή και σε κανένα σημείο να μην εφησυχάσουμε. Εφόσον είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα