Ιωαννίδης: «Με την παλικαριά μας η νίκη»

10:42 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Μία νίκη που οι παίκτες της Νίκης Βόλου την πήραν στα ίσα και με την παλικαριά τους ήταν αυτή κόντρα στον Αετό Σκύδρας σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιωαννίδη.

Ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα magnesianews ευχήθηκε το «διπλό» στη Σκύδρα «να είναι η αρχή για να ανεβάσουμε την ομάδα στη Β’ Εθνική»:

«Είναι μια νίκη που την πήραν τα παιδιά με την παλικαριά τους. Απέδειξαν ότι είναι καλοί και σοβαροί παίκτες και ότι αξίζουν να ‘ναι στη Νίκη. Πιστεύω αυτή η νίκη να σημαίνει πολλά για όλους

μας και προσωπικά για μένα για την προσπάθεια που κάνουμε ως διοίκηση και ως ποδοσφαιρικό τμήμα. Με την πρόσληψη και του προπονητή μας εύχομαι να είναι η αρχή για να ανεβάσουμε την ομάδα στη Β’ Εθνική.

Για όσα έγιναν στο τέλος του παιχνιδιού, νομίζω ότι δημιουργήθηκε μια κατάσταση που δεν αξίζει να το αναφέρουμε. Ήταν τεντωμένα τα νεύρα και καλύτερα ας μη το σχολιάσουμε. Αυτά γίνονται στους αγώνες. Το παιχνίδι, επειδή ελέχθησαν πολλά, το πήραμε με την παλικαριά μας, στα ίσια και παλικαρίσια και ελπίζω ότι μερικοί που δεν πιστεύουν ακόμα ούτε σε μας ούτε στα παιδιά μας ν’ αλλάξουν από σήμερα γνώμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα