Ινιέστα: «Μαγικό Euro»

05:33 2/7/2012 - Πηγή: OnSports

Αξέχαστο θα του μείνει το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αντρές Ινιέστα, όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης ανέφερε χαρακτηριστικά μετά τη νίκη της Εθνικής Ισπανίας επί της Ιταλίας στον τελικό της διοργάνωσης: «Πρόκειται για ένα μοναδικό, μαγικό και αξέχαστο Euro για την Εθνική Ισπανίας. Θα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή. Το σημαντικότερο είναι πως η Ισπανία είναι πια πρωταθλήτρια. Για αυτό, άλλωστε είχαμε έρθει εδώ».

Αναφορικά με τον τελικό

αρκέστηκε να δηλώσει: «Ήταν ένα περίπλοκο και δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο, παίξαμε πολύ καλά και όταν η Ιταλία έμεινε με δέκα παίκτες η κατάσταση έγινε ακόμα καλύτερη για εμάς».

Στον τελικό αναφέρθηκε και ο Ζεράρ Πικέ: «Παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλά δεν ήταν καλή μόνο η άμυνά μας, ήταν και ο Κασίγιας. Ήμασταν γενικά καλοί σε όλες τις γραμμές. Ήταν επίσης καλό που σκοράραμε πρώτοι και σημειώσαμε δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Μετά τον τραυματισμό του Μότα το παιχνίδι είχε κριθεί, καθώς η Ιταλία έμεινε με δέκα παίκτες και ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα