Ινιέστα: «Η καλύτερη Μπαρτσελόνα»

Ο Αντρές Ινιέστα υποστήριξε ότι η φετινή ομάδα της Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη όλων των εποχών.

Μπορεί η φετινή Μπαρτσελόνα να μην έχει αποφύγει τις «γκέλες» και τις άσχημες εμφανίσεις, ωστόσο ο Αντρές Ινιέστα με δηλώσεις του, τόνισε ότι η φετινή Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη όλων των εποχών.

«Πιστεύω ότι η φετινή Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη που έχω παίξει ποτέ στην καριέρα μου. Η πρόκλησή μας είναι να δουλεύουμε καθημερινά και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι», είπε αρχικά στην FIFA.

Σε

ότι αφορά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές και για το αν χωρούν στην ενδεκάδα είπε: «Όλοι μας θέλουμε να αγωνιζόμαστε, αλλά μόνο ο προπονητής ξέρει τι θέλει. Αυτό που έχει σημασία είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε».

Τέλος διέψευσε τις φήμες που θέλουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να μην έχουν την ίδια όρεξη με παλαιότερα για να κατακτήσουν τίτλους. «Πιστεύεται ότι αυτό είναι εύκολο; Ποτέ δεν κουράζεσαι να κερδίζεις. Απλά αυτή την σεζόν οι αντίπαλοί μας ξέρουν πώς να προετοιμαστούν καλύτερα για να μας σταματήσουν», είπε ο Ισπανός μέσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα