Ηλυσιακός: «Αίσχος, ντροπή, αηδία...»

Ανακοίνωση για τα όσα υποστηρίζουν ότι συνέβησαν στον αγώνα με τη Ζάκυνθο στο νησί εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ηλυσιακού, οι οποίοι καθιστούν υπαίτιους για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Δ’ Εθνική το διαιτητικό τρίο (Πουλημάς, Μπαλλής, Φάντης) από Κέρκυρα και Άρτα.

Οι παίκτες του Ηλυσιακού τονίζουν ότι οι διαιτητές «με όλα αυτά που συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα έκαναν ότι ήταν δυνατό να ρίξουν τον Ηλυσιακό για να γυρίσουν ζωντανοί στο σπίτι τους», ενώ παραθέτουν μία σειρά από άδικες διαιτητικές αποφάσεις για

την ομάδα τους, αλλά και γεγονότα που υποστηρίζουν ότι συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Μάλιστα, γίνεται λόγος για την αντιμετώπιση που είχε η αποστολή του Ηλυσιακού από τους οπαδούς της Ζακύνθου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη ρήψη ενός λάστιχου αυτοκινήτου (!) στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ηλυσιακού αναφέρει τα εξής:

«Στον αγώνα Ζάκυνθος- Ηλυσιακός την Κυριακή για να φύγουν ζωντανοί οι διαιτητές του αγώνα έπρεπε να ρίξουν κατηγορία τον Ηλυσιακό. Αίσχος, ντροπή, αηδία, τρεις λέξεις που αποτυπώνουν το τι έγινε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας.

Εμείς το τελευταίο διάστημα μαζί με τον προπονητή μας, τη διοίκηση και τον υπέροχο κόσμο μας, που για άλλη μία φορά έκανε το γήπεδο της Ζακύνθου… Ιλίσια, ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που είχε περιέλθει.

Στην αρχή της σεζόν και με όπλο την πίστη μας σε αυτό που κάνουμε και στη δουλειά, πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Κάναμε στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, τις αγωνιστικές ελλείψεις και αδυναμίες που είχαμε σαν ομάδα και όλοι μαζί πιστέψαμε στο θαύμα.

Όμως ήρθαν οι τρεις κύριοι από την Κέρκυρα και την Άρτα όχι με πρόθεση, αλλά για να σώσουν το τομάρι τους με όλα αυτά που συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα και έκαναν ό, τι ήταν δυνατό να ρίξουν τον Ηλυσιακό για να γυρίσουν ζωντανοί στο σπίτι τους.

Το λάθος μας ήταν ότι προηγηθήκαμε με ένα πεντακάθαρο πέναλτι στο ο ποίο έπρεπε να αποβληθεί και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και να μείνει ο αντίπαλος με δέκα παίκτες.

Από εκεί και πέρα, ήρθε το τέλος για την ομάδα μας. Ο αρχηγός της Ζακύνθου -κατά τα άλλα εξαίρετος ποδοσφαιριστής- έριξε βουτιά στην “πισίνα” της μεγάλης μας περιοχής εκβιάζοντας πέναλτι, αλλά ο κ. Πουλήμας δεν είχε την ψυχή να του δείξει κίτρινη κάρτα που είναι ο ορισμός.

Ήρθε όμως το ημίχρονο που έγινε η “κόλαση” για τους διαιτητές και για την ομάδα μας. Το τι έγινε παραπέμπουμε στην έκθεση του παρατηρητή του αγώνος -αν έχει το φιλότιμο τουλάχιστον να γράψει τι έγινε-, για να καταλάβετε γιατί στο 47’ κόρνερ της Ζακύνθου το μετέτρεψε σε πέναλτι- φάντασμα. Για να δείξει με το καλημέρα τις προθέσεις του για το τι θα επακολουθήσει.

Το πέναλτι χάθηκε, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε αμέσως το γκολ για το οποίο έχουμε ευθύνη εμείς. Ακολούθησε μπαράζ αποφάσεων, δεχόμασταν αντιαθλητικά τάκλιν και ο φοβισμένος διαιτητής όχι δεν έδινε φάουλ υπέρ της ομάδας μας, αλλά άφηνε το παιχνίδι

Keywords
Τυχαία Θέματα