Ηλιούπολη – Μύκονος 0-1

Νέα κακή εμφάνιση για την Ηλιούπολη, η οποία συνοδεύτηκε και από την ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της από τη Μύκονο με 1-0.

Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τη Μύκονο να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει την αξιόλογη φετινή της πορεία. Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν, ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, όταν στο 11’ ο Παπασταθόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη, αλλά έχασαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν το σουτ του Δικαιόπουλου στο 60’ κατέληξε στο δοκάρι. Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και εδραίωσε τη νησιωτική ομάδα στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σηφάκης, Σιαπάρας, Μάκος, Καρακατσάνης Π., Ηλιού, Καρποντίνης (87' Καρακατσάνης Φ.), Δικαιόπουλος, Ζουμπουνέλης, Γεμιστός, Στυλιανίδης (46' Καρυπίδης), Γκίκα (74' Καφαλούκος)

ΜΥΚΟΝΟΣ: Μπουρνιάς, Μπαλής, Αλεξανδρόπουλος, Καρατζάς, Θεοδώρου, Κουκάς, Ξένος, Τουμάσης (67' Κεκελής), Πανέτας, Παπασταθόπουλος (90' Ζουγανέλης), Μουλάκης (78' Τσαλμάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα