Ικανοποιημένοι Κόντε και Ενρίκε

Αμφότεροι οι προπονητές παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των ομάδων τους έπειτα από το 1-1 της Γιουβέντους με την Ρόμα.

Από την πλευρά του, ο Αντόνιο Κόντε υποστήριξε ότι η Γιούβε έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία με την φετινή της πορεία στο Καμπιονάτο:

«Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, είχαμε ρυθμό και αντιδράσαμε σωστά στο γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, κάτι που δεν είναι ποτέ εύκολο. Δεν μου άρεσε όμως η εικόνα μας στα μέσα του δευτέρου μέρους, καθώς βρεθήκαμε σε τρικυμία. Και πάλι, ωστόσο, είχαμε ευκαιρίες για

να πάρουμε τη νίκη και οι επεμβάσεις του Στεκέλενμπουργκ ήταν καθοριστικές για τη Ρόμα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη βαθμολογική μας συγκομιδή μέχρι τώρα. Έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία και το γεγονός ότι πολύς κόσμος περιμένει από μας να κερδίζουμε πάντα, δείχνει πως έχουμε γίνει καλή ομάδα».

Από την άλλη, ο Λουίς Ενρίκε αποθέωσε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και φάνηκε να αδιαφορεί για τα διαιτητικά λάθη στον δευτεριάτικο αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος:

«Είμαι χαρούμενος με τα παιδιά και με τους οπαδούς μας, οι οποίοι μας υποστήριξαν. Κρίμα για το χαμένο πέναλτι, αλλά ο Μπουφόν είναι σπουδαίος τερματοφύλακας. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό. Ο περιορισμός του Πίρλο ήταν ένας από τους βασικούς μας στόχους και ο Πιάνιτς έκανε καλή δουλειά. Νιώθω ότι με εμπιστεύονται, θα συνεχίσω την δουλειά, μέχρι να μου πει κάποιος το αντίθετο».

Επίσης, ο κόουτς της Ρόμα σχολίασε την αντίδραση του Οσβάλντο, όταν έγινε αλλαγή:

«Δεν είναι κάτι. Νευρίασε επειδή δεν ήθελε να αντικατασταθεί. Αυτή είναι η πρέπουσα συμπεριφορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα