Ιεράπετρα-Ζαρός 3-3

21:53 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στην Ιεράπετρα, με την Αναγέννηση και τον Ζαρό να έρχονται ισόπαλοι με 3-3.

Γκολ και θέαμα προσέφεραν η Αναγέννηση Ιεράπετρας με τα Νερά Ζαρός. Μόλις στο 8' έγινε το 1-0. Από πάσα του Μακράκη, ο Δεδελετάκης πλάσαρε στη γωνία και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πλύγκος μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή, κέρδισε τις κόντρες, βγήκε απέναντι από τον Ταρτάλα αλλά το πλασέ κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 39' ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Γιώργος

Κλαπάκης... σέρβιρε, και ο Λουλιάδης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, ο Ανδριαδάκης γύρισε τούμπα το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 49' έκλεψε τη μπάλα από αριστερά, μπήκε όμορφα στην περιοχή και με πανέμορφο πλασέ έκανε το 1-2. Στο 52' αποβλήθηκε ο Λιοντάκης για τους γηπεδούχους, ο οποίος τράβηξε τον Ανδριαδάκη που έβγαινε μόνος του στην επίθεση. Στο 82' ο Χατζάκης εκτέλεσε φάουλ και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε τράβηγμα του Νταβιγλάκη στον Τοψιδέλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιτλακίδης φέρνοντας το ματς στα ίσια. Με την σέντρα όμως, ο Κλαπάκης έδωσε έτοιμο γκολ στον Προβιδάκη, και αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, βάζοντας το Ζαρό μπροστά στο σκορ με 2-3. Στο 86' η Αναγέννηση κέρδισε κόρνερ, όμως οι αψιμαχίες μέσα στην περιοχή, έφεραν την κόκκινη κάρτα στον Τσαΐνη, αφήνοντας και τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες. Στο 95' ήρθε το 3-3! Ο Χατζάκης εκτέλεσε το κόρνερ και στο δεύτερο δοκάρι ο Τσιτλακίδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αναγέννηση Ιεράπετρας (Νίκος Δεδελετάκης): Ταρτάλας, Μακράκης, Τοψιδέλης, Μπουλγκουρίδης, Τσιτλακίδης, Χατζάκης, Λιοντάκης, Δεδελετάκης (75' Τζομάνι), Παϊσανίδης, Χρυσοφάκης, Λαμπράκης

Ζαρός (Αντώνης Καλογεράκης): Ζαχαριουδάκης, Γκουτσέλης, Νταβιγλάκης, Λουλιάδης, Διγενλης, Κλαπάκης Χ, Πρινιανάκης, Κλαπάκης Γ, Πλύγκος (78' Τσαϊνης), Προβιδάκης, Ανδριαδάκης (90' Αναγνωστάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα