Ίδιο ύψος με Βιτόλο το ανθρωπάκι του ΟΠΑΠ

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Ο Κωστένογλου είπε λοιπόν στους παίκτες του, την παραβολή των ψαράδων και ο τερματοφύλακας της ομάδας Αραμπατζής ξεροκατάπιε, γιατί στο τέλος της παραβολής όλοι έχουν γεμάτα τα… δίχτυα τους.

Καλά δεν φοβάται τώρα ο Κωστέ μήπως μπούνε… ψαρωμένοι οι παίκτες του στο ντέρμπι;

Τι ειρωνεία! Στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει ούτε…λέπι και ο Κωστέ τους λέει παραβολές με ψαράδες!

Επίσης περιμένουν να κάνει… απόψυξη ο Iceman Γκούντγιονσεν,

γιατί μέχρι τώρα δείχνει…. παγερά αδιάφορος. Έτσι είναι. Άμα δεν υπάρχει… ζεστό χρήμα στην ομάδα.

Σε περίπτωση πάντως που ο Ισλανδός συνεχίσει έτσι νωθρός, έχουν έτοιμη τη θέση για τον Iceman στην ΑΕΚ. Θα τον βάλουν να προπονεί τους επιθετικούς για να γίνουν …ψυχροί εκτελεστές!

Στον Ολυμπιακό, έκαναν όλη τη βδομάδα ειδική προπόνηση στον Κοστάντσο. Τον έβαλαν να πιάσει κάποιον στα πράσα, να πιάσει fm στο ραδιόφωνο, να πιάσει μέχρι και κοριούς Μήπως από συνήθεια και κεκτημένη ταχύτητα πιάσει και κανα σουτ στο ντέρμπι.

Στον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί γκρινιάζουν γιατί το ανθρωπάκι του OΠΑΠ στη νέα φανέλα, τους προέκυψε… γιγαντοαφίσα και πιάνει όλο το μπροστινό μέρος, σχεδόν ολόσωμο.

Ήδη οι παίκτες του Παναθηναϊκού, διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν μπορούν να τρέξουν, γιατί είναι σαν να κουβαλάνε ακόμα ένα άτομο πάνω τους.

Προφανώς και δεν εννοούσαν αυτό κάποιοι, όταν έλεγαν ότι η φανέλα της ομάδας είναι βαριά.

Αυτός που φόρτωσε περισσότερο από όλους ήταν ο Βιτόλο. Σου λέει, δε γίνεται το ανθρωπάκι του ΟΠΑΠ να έχει το ίδιο ύψος με μένα…

Όσο για τα διοικητικά στον ΠΑΟ, η πρόταση της Άκυρομ, Άχυρομ Κάπιταλ δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα, αποδείχτηκε τζούφια. Και μπορεί αυτοί να ήρθαν με τις κουστουμιές και τα λουστρίνια-καθρέφτη, αλλά τους κάνει χαβαλέ με τα σομόν κολλητά μπλουζάκια ο Βλάσης-the body- Τσάκας.

Τα αμερικανάκια μάλλον το κατάλαβαν νωρίς νωρίς: Δεν υπάρχει λαϊκή βάση. Η μόνη υπαρκτή βάση, είναι η… βάση του γλυκού!

Πώς γίνεται όλοι στον ΠΑΟ να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά τελικά ο πρίγκιπας να… ψήνεται να αναλάβει, είναι ανεξήγητο!

Στον ΠΑΟΚ, η επιλογή του Λεωνίδα Βελή στο νέο Δ.Σ ξένισε πολλούς. Μα, λαϊκό κίνημα δεν είναι ο ΠΑΟΚ; Παλαιό Λαϊκό τραγουδιστή έβαλαν. Ποιον να βάλουν δηλαδή; Τον Τριαντάφυλλο ή τον Λεμπέση;

Βέβαια ο Τριαντάφυλλος δε θα ήταν κακή ιδέα για άλλες ομάδες, καθώς θα είχε ένα πλεονέκτημα. Θα μπορούσε να γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας, αφού λόγω ονόματος θα τα είχε εύκαιρα τα φύλλα…

Ο Βελής πάντως, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Καθότι καλλίφωνος, θα πιάνει αμέσως τα φαλτσο-σφυρίγματα των διαιτητών.

Θα μπορούσε επίσης άνετα να ασχοληθεί με τα αρμόδια… όργανα της Σούπερ Λιγκ!

Σίγουρα πάντως, θα δώσει μια άλλη… νότα στο Διοικητικό συμβούλιο!

Άσε που με τόσο καλή φωνή αν χρειαστεί… κορώνες κατά της διαιτησίας, τις έχει άνετα ο Βελής.

Στον Άρη, έφεραν μοναχούς στην προπόνηση που στην ουσία ήταν ένα τετραπλό μήνυμα για τον Τσιώλη:

1) Αν

Keywords
Τυχαία Θέματα