Η Βουλιαγμένη για το +2

16:53 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την ισπανική Σαμπαντέλ υποδέχεται στον επαναληπτικό των «8» του Champions Cup την Τετάρτη (7/3, 18:00) στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΒ

Μετά την στον πρώτο αγώνα της Βαρκελώνης με 14-13 ην ομάδα του Κώστα Δήμου πρέπει να πάρει τη νίκη με 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί στο 4ο Φάιναλ Φορ.

Όπως εκτιμά η Κική Λιόση, «είναι ένας δύσκολος αγώνας αλά πιστεύω ότι τελικά εμείς θα πάρουμε

την πρόκριση. Η διαφορά του ενός γκολ μπορεί να μην είναι μεγάλη , όπως όμως μας έδειξε η Σαμπαντέλ στο πρώτο ματς είναι μια καλή ομάδα και παλεύει για τη νίκη. Βέβαια στο παιχνίδι της Τετάρτης θα έχουμε και την βοήθεια της Μελιδώνη η απουσία της οποίας (λόγω ασθένειας) αποδείχθηκε καθοριστική πριν απο μια εβδομάδα».

Στον πρώτο αγώνα η Βουλιαγμένη είχε δεχθεί 14 γκολ , τα περισσότερα που έχει δεχθεί φέτος , κι όπως λέει η διεθνής παίκτρια του ΝΟΒ αυτό δύσκολα θα ξανασυμβεί. «Η αμυντική μας λειτουργία στη Βαρκελώνη ήταν τραγική και δεν πιστεύω ότι μπορεί να επαναληφθεί κάτι τέτοιο . Είναι δε ένα σημείο που θα κρίνει και την αυριανή αναμέτρηση και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πολύ βελτιωμένες. Είμαστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση» τόνισε.

Ο Κώστας Δήμου θα στηριχθεί στις Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Αντυ Μελιδώνη (αρχηγός), Ελένη Ξενάκη, Κική Λιόση, Μικαέλα Καλογεράκου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Κωνσταντίνα Κουτέλη, Γιούλη Λαρά, Φεντερίκα Λάβι.

Keywords
Τυχαία Θέματα