Η τελετή έναρξης του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων

Με την καθιερωμένη παρέλαση και την παράταξη των έξι ομάδων που παίρνουν μέρος ξεκίνησε η τελετή έναρξης του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Η τελική φάση της διοργάνωσης έκανε σήμερα (27/04) πρεμιέρα στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, υπό την αιγίδα της αντιπεριφέρειας και του δήμου Καβάλας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με τη συμμετοχή του

Παναθηναϊκού, του Μαντουλίδη, του Εργοτέλη, του Ίκαρου Καλλιθέας, του Πιερικού και του ΑΓΣΙ. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικόπουλος, ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Μιχάλης Βιντζηλαίος, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς και ο δήμαρχος Καβάλας Κώστας Σιμιτσής, ο οποίος ήταν εκείνος που κήρυξε και την έναρξη των αγώνων. Νωρίτερα σήμερα (27/04), σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου του πρωταθλήματος, στην οποία έδωσαν το παρών τα μέλη των επιτροπών και οι αρχηγοί των ομάδων. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν…

Φώτης Ζούμπος (Παναθηναϊκός): «Εύχομαι να γίνει καλό πρωτάθλημα και να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος που αγαπάει το μπάσκετ. Πάνω από όλα υγεία».

Λορέντζο Θωμάι (ΑΓΣΙ): «Μέχρι στιγμής η φιλοξενία είναι άψογη. Θα γίνουν όμορφα παιχνίδια και θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

Απόλλων Δεληγεώργης (Μαντουλίδης): «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές. Όλες οι ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο και θα γίνουν δυνατοί αγώνες».
Άρης Καραπιδάκης (Εργοτέλης): «Είμαστε σε μια όμορφη πόλη και σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα στη δική μας».

Κώστας Φακοπουλίδης (Πιερικός): «Θα γίνει πολύ αξιόλογο πρωτάθλημα. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία».

Παύλος Ξύδας (Ίκαρος Καλλιθέας): «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία. Πρέπει να την ανταποδώσουμε με θέαμα και να κερδίσει ο καλύτερος».

Νίκος Καραπιπερίδης (γενικός γραμματέας Δήμου Καβάλας): «Καλωσορίζουμε τις ομάδες στην πόλη μας κι ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους του και να γίνουν ο καλύτερος πρεσβευτής της Καβάλας στις πατρίδες τους».

Μιχάλης Βιντζηλαίος (β’ αντιπρόεδρος ΕΟΚ, πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων): «Συγχαίρω τις έξι ομάδες για τη συμμετοχή τους. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και να ευχαριστηθούν οι παίκτες και ο κόσμος. Ευχαριστώ την περιφέρεια και το δήμο για τη φιλοξενία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για ακόμη μία φορά και ιδιαίτερα τους κ. Καραπιπερίδη και Βεζερτζή για τη δουλειά τους. Ελπίζω να ξανάρθουμε για ακόμη μία διοργάνωση στο μέλλον».

Κώστας Σιμιτσής (δήμαρχος Καβάλας): «Ξέρουμε ότι η πόλη της Καβάλας καλλιεργεί όλα τα αθλήματα κι έχει μεγάλη παράδοση. Στην εποχή της κρίσης οι αθλητές που συμμετέχουν είναι παραδείγματα ήθους, ευπρέπειας, αγωνιστικότητας. Το επίπεδο είναι υψηλό και ελπίζω να γίνει καλό τουρνουά που θα βοηθήσει να καλλιεργηθεί περισσότερο το άθλημα στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή. Ο δήμος θα συνεχίσει να διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις».

Κώστας Παπακοσμάς (θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης): «Η περιφέρεια είναι π

Keywords
Τυχαία Θέματα