Η τελευταία προπόνηση της Ελλάδας πριν την Αυστρία (videos)

Την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα κάνει την προετοιμασία της ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2012, πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Το πρωί της Τρίτης (22/05) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας,

πριν η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος «πετάξει» για Αυστρία, όπου - στην περιοχή του Κίτσμπουελ - θα γίνει το τελικό «μοντάρισμα» ενόψει του Euro 2012.

Το… ραντεβού του Φερνάντο Σάντος με τους Έλληνες διεθνείς είχε οριστεί για τις 10:00, με τον Πορτογάλο προπονητή να γυμνάζει τους παίκτες του σε χαλαρούς ρυθμούς.

Ιδιαίτερα όλοι όσοι αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή (20/05) στα παιχνίδια των play off της Super League ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, χωρίς… ιδιαίτερο φορτσάρισμα. Ο λόγος για τους Νίνη, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Μαλεζά, Μάκο και Λυμπερόπουλο.

Ατομικό πρόγραμμα, εξάλλου, ακολούθησε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν έχει ακόμα ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Σε γενικές γραμμές, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με τους διεθνείς να κάνουν ελαφρύ τρέξιμο στην αρχή της προπόνησης κι εν συνεχεία να παίζουν δίτερμα χωρισμένοι σε ομάδες των εννέα, στο μισό γήπεδο.

Στο τέλος της προπόνησης, πάντως, ο Φερνάντο Σάντος ανέβασε κάπως τις… στροφές για τους παίκτες εκείνους, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει εδώ και καιρό τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ο λόγος για τους «λεγεωνάριους», Γκέκα, Σαμαρά, Παπασταθόπουλο, Φορτούνη και Τζιόλη, οι οποίοι άκουσαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τους ζητά αλλεπάλληλα σπριντ!

{youtube}o8j2v76tVhs{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα