Η συνέντευξη Τύπου για τον Μάρκο Σιμοντσέλι

Οι εκπρόσωπο της FIM και ο ιατρός της, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για τον θάνατο του Μάρκο ΣΙμοντσέλι.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Πολ Μπάτλερ, ο γενικός γραμματέας της FIM: «Ο σκοπός της συνέντευξης Τύπου έχει γίνει για να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από την αυτοψία για τον τραγικό θάνατο του Μάρκο Σιμοντσέλι».

Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο ο ιατρός Μικέλε Μακιαγκοντένα: «Είμαι πολύ λυπημένος που θα πρέπει να αναφέρω τον θάνατο του

Μάρκο Σιμοντσέλι. Από την σύγκρουση, προκλήθηκε τραύμα στο κεφάλι, τον θώρακα και τον αυχένα. Όταν έφτασε το ιατρικό τιμ, ήταν αναίσθητος και ξεκίνησε η διαδικασία ανάνηψης του. Στην συνέχεια έγινε προσπάθεια για να σταματήσει η αιμορραγία στον θώρακα. Η προσπάθεια ανάνηψης κράτησε για 45 λεπτά και προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε όσο περισσότερο γινόταν. Δυστυχώς δεν γινόταν να τον βοηθήσουμε παραπάνω και στις 16:55 διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

Ο Μάρκο Μπάτλερ απάντησε για το αν το κράνος του Μάρκο Σιμοντσέλι, βγήκε κατά την διάρκεια της πτώσης ή από την σύγκρουση: «Αν απαντήσω θα δημιουργηθούν διάφορες εικασίες. Οι συνθήκες του θανάτου του ακόμη ερευνώνται».

Σχετικά με το αν ο Κόλιν Έντουαρντς, ο αναβάτης που χτυπάει πρώτος τον Σιμοντσέλι, είναι καλά: «Ο Έντουαρντς έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης και είναι καλά αυτή την στιγμή».

Η συνέντευξη Τύπου, ολοκληρώθηκε με τον Μπάτλερ να δίνει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του 24χρονου αναβάτη: «Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και θα δείξουμε κάθε σεβασμό στην μνήμη του Μάρκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα