Η στέψη του Ολυμπιακού… reloaded

Μια από τις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας του έγραψε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη. Μαζί του ήταν και το Onsports. Εδώ διαβάσατε για τα όσα έγιναν στην προετοιμασία, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τα παιχνίδια και φυσικά τους «ερυθρόλευκους» πανηγυρισμούς τόσο μετά τον ημιτελικό, όσο και μετά την επική ανατροπή επί της ΤΣΣΚΑ. Το Onsports

θα βρίσκεται και στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές Ευρώπης…

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Κωνσταντινούπολη, «βάφοντας» κόκκινο τον ευρωπαϊκό τίτλο για τη φετινή σεζόν. Το «παραμύθι», για το οποίο θα μιλούν για καιρό οι φίλοι των «ερυθρόλευκων», ξεκίνησε την Τετάρτη (9/5), με την άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής στην Κωνσταντινούπολη και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (13/5), στο «Σινάν Ερντέμ». Λίγο πριν τα «μωρά» του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν αναδειχθεί… αυτοκράτορες της Ευρώπης. Ποιος να το πίστευε;

Αυτές τις πέντε μέρες το Onsports βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό και κάλυψε την ειδησεογραφία γύρω από το ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» για να σας μεταδώσει πρώτο όλα τα γεγονότα. Με… όπλα τη φωτογραφική μηχανή, την κάμερα και φυσικά το δημοσιογραφικό μαγνητοφωνάκι, το Onsports βρέθηκε στο επίκεντρο της ενδοξότερης, ίσως, σελίδας στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Εδώ διαβάσατε για την άφιξη της αποστολής, την προετοιμασία, (δυστυχώς) τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των «αιωνίων», τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν, τον τελικό με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ, το γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί και φυσικά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Εδώ διαβάσατε τα παρασκήνια και όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

Πολλά από τα παραπάνω είχατε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσετε LIVE από τη WEB TV. To Onsports ήταν, είναι και θα είναι κοντά στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Το τελευταίο… επεισόδιο θα γραφτεί στις 17.00, με την άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής στην Αθήνα. Το Onsports θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο, «Ελ. Βενιζέλος», για να σας μεταδώσει και την υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης.

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη από την περασμένη Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα