Η... σούμα του γυναικείου πρωταθλήματος

Με πολλά γκολ, θέαμα, αλλά και διαμαρτυρίες «έκλεισε» η 2η αγωνιστική της Β' και Γ' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου (19/11) για την Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος οι Αβάντες Χαλκίδας πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησαν τον Σταυρού Κλαυθιών με 3-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας στη Γ' κατηγορία, Ροδόπη και Άτταλος Ν. Περάμου πήραν μια εύκολη νίκη, με την πρώτη

να «γράφει» το 1-0 με αυτογκόλ των Τρικάλων 2011 και τη δεύτερη να παίρνει τη νίκη με 2-1 από την Δόξα Πηγαδακίων.

Τη σκυτάλη στο πρωτάθλημα πήραν οι αγώνες της Κυριακής (20/11) με τα Χανιά να παίρνουν το διπλό στη Χρυσούπολη κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών γνωρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Οι Πιερίδες Μούσες κατάφεραν να... δαμάσουν τις Αμαζόνες Καλυβίων, καθώς επικράτησαν με 6-1 και ο Φιλυριακός να κάνει το «2 στα 2» σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς επικράτησε με 1-0 των Μετεώρων.

Την 2η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος «έκλεισε» ο αγώνας της Αγίας Παρασκευής κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου, σε έναν αγώνα όπου λίγο πολύ θύμιζε πεδίο μάχης, καθώς ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Γιαννόγλου, μετά από έντονη διαμαρτυρία στο 44’ αποβλήθηκε από τον αγώνα, με τον Ήφαιστο να δίνει το... τελειωτικό χτύπημα στις γηπεδούχες επικρατώντας με 3-2.

Τέλος, στα παιχνίδια της Γ' κατηγορίας ο Ολυμπιακός Καμινίων επικράτησε της Άρτας με το ευρύ 6-0, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας του ΠΑΟΚ Κοζάνης με 2-0 και ο Μεντέκας Καλαμαριάς του Θεσπρωτού με 5-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα